Meneer Konijn_ Q-music

 

Volgende clip werd geschreven en geproducete door Miguel Wiels op aanvraag van Q-music. Door het nummer te verkopen via I-Tunes trachten ze geld in te zamelen voor ‘Kindergeluk vzw‘, een vereniging die zich inzet zich in voor kansarme kinderen in België.

De zangers van dit lied noemen zichzelf ‘Vrienden van Meneer Konijn’ . Het gaat hier over de Q-dj’s samen met bekende Vlamingen én Nederlanders. Sharon van Within Temptation zingt het reffrein, en de strofen werden ingezong

en door minister Ingrid Lieten, Koen en Kris Wauters, Paul De Leeuw, Tom Boonen, Nathalie Meskens, Geert Hoste, Kim Gevaert, Herman Brusselmans, Thibaut Courtois en Stef Wauters.

Meneer konijn is de knuffel is van kleine Noa*. Zij is samen met haar zusje Fenna te vroeg geboren op 31 weken. Na lang vechten werd moest ze de strijd opgeven en ging ze naar die mooie plaats tussen de sterren, op de dag dat ze 2 maand werd.
Haar knuffel de wereld rond te laten trekken staat symbool voor de gedachte aan de plaatsen waar overleden kindjes ooit zouden kunnen geweest zijn en nu niet meer kunnen komen. Via Meeer Konijn verplaatst Noa* zich in gedachten en harten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *