Gooikse economische raad schenkt knuffels aan Inkendael en Sint-Franciscus

FREDDY KEMPENEER
VRIJDAG, 30 NOVEMBER 2012 17:11
 GOOIK – De Gooikse Economische Raad heeft vandaag een 250 knuffels geschonken aan het revalidatiecentrum Inkendaal in Vlezenbeek en het MPC Sint-Franciscus in Roosdaal. Ook dit jaar staat de Gooikse eindejaarsactie in het teken van een goed doel.

De knuffels zijn het resultaat van de eindejaarsactie 2011. De Economische Raad ging te rade bij de Pajotse organisatie Mensen Helpen Mensen om enkele goede doelen te kiezen.

Pascal Musch en Rik Van Pee van de Economische Raad en Philip Neerinckx en Brigitte Limbourg van Mensen Helpen mensen bezochten vandaag eerst het revalidatiecentrum Inkendaal. Daar werden ze rond geleid, in de nieuwe dagkliniek, door hoofdgeneesheer Marleen Moonens en directeur Maurice Nerincx. De kinderen waren echt uitbundig toen ze hun knuffels in handen kregen. Daarna trok de delegatie met evenveel knuffels naar MPC Sint-Franciscus in Roosdaal.

Eindejaarsactie

De Gooikse Economische Raad organiseert samen met de gemeente haar vijfde opeenvolgende maar vooral vernieuwende eindejaarsactie.  Bij deze eindejaarsactie staat toegankelijkheid centraal zowel voor de consument als voor deelnemende zelfstandigen. Zo zijn er dit jaar dubbel zoveel deelnemende zelfstandigen in vergelijking met  de voorgaande jaren.

Aankopen gedurende de maand december maken kans op talrijke waardebonnen gaande van 50€ tot 250€ per bon. Het aantal waardebonnen per persoon is onbeperkt. De winnaars worden getrokken op 11 januari 2013 en tevens persoonlijk verwittigd. Elke aankoop bij een deelnemende zelfstandige betekent extra steun aan een goed doel.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *