LENNIK – Een cheque van 10.000 euro voor Luca

Editiepajot_galmaarden_luca_foto_marc_colpaert__kopie_

De cheque voor de kleine Luca. – Foto © Marc Colpaert

 

Op zaterdagavond gaf het bestuur van ‘Mensen helpen Mensen Pajot’ uit Oetingen een cheque van 10.000 euro aan Luca Fasano. Luca de zoon van brandweerman Toni Fasano en Katleen Van Cutsem uit Lennik, lijdt sinds zijn geboorte aan PID, een ziekte waardoor hij geen afweersysteem heeft. Tijdens de grote benefietavond bij de brandweer in Tollembeek – waarvan de opbrengst naar Luca gaat – kreeg hij nog een speciale cheque overhandigd van Philip Neerinckx van ‘Mensen helpen Mensen Pajot’. “Wij weten dat deze mensen heel wat kosten hebben voor allerhande medicatie waarvoor geen tussenkomst voorzien is van het ziekenfonds. Daarom dat wij ze met onze organisatie willen steunen.” Papa Toni was een beetje overdonderd door zoveel steun. “Ik dank deze mensen heel hartelijk en we gaan het geld goed kunnen gebruiken, want een speciale baxter kost meer dan duizend euro en zo heeft Luca er al 16 gehad”, aldus vader Toni. En de kleine Luca mocht zelf de cheque vasthouden.

https://editiepajot.com/regios/14/articles/42994


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *