SURVIVE THE CASTLE RUN – Obstacle run 12/08/2018

In al onze jaren hebben we als VZW heel wat kinderen trachten een hart onder de riem te steken. Wij hebben in al die tijd zowel een lach als een traan mogen ervaren. Toch was er maar 1  constante: een constante strijd tegen allerhande ziektes. Die strijd wilden we nog eens samen met jullie aangaan & hoe kan dit beter dan via een event waar we ons zowel mentaal als fysiek tegenaan moeten gooien?

Onze ‘Survive The Castle Run’ is een unieke obstakelrun over een wervelend parcours van om en bij 8 km. Het is niet bedoeld als wedstrijd, maar als een uitdaging voor jezelf en alle zieke kinderen.

Afbeeldingsresultaat voor obstacle run

Voor onze organisatie wordt het kasteeldomein Steenhout in Vollezele ter beschikking gesteld. Vandaar onze naam “Survive The Castle Run“.

foto van Steenhout NV.

Deze prachtige locatie werd onder andere recentelijk gebruikt als decor voor de serie ‘Salamander’ (één) , en was ook al te zien in de film ‘Flying Home’.

Afbeeldingsresultaat voor salamander seizoen 2  Afbeeldingsresultaat voor flying home
Wij hebben dan ook de eer om op 12 augustus de cast van Salamander te mogen verwelkomen.

Afbeeldingsresultaat voor kasteel steenhout

dreef in Steenhoutbos https://www.natuurenbos.be/steenhout

Dit domein leent zich ertoe om een fenomenaal parcours te voorzien, dat ontzettend gebruik maakt van het glooiende karakter van het Pajottenland. Hierbij zullen dan ook nog eens verschillende hindernissen moeten overwonnen worden om verder te kunnen gaan. Soms zal het zelfs nodig zijn om hulp te krijgen van medestanders om verder te kunnen geraken.
Met andere woorden: de ideale gelegenheid om in groep aan deel te nemen.
Op deze manier willen we jullie allen een geweldige uitdaging bieden, waarbij iedereen toch de mogelijkheid heeft om naar eigen kunnen de eindmeet te halen.

Als organisatie raden wij iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren wanneer het lichaam dit fysiek niet toelaat. Een goede voorbereiding wordt dan ook ten zeerste geadviseerd. Medische attesten voorleggen  is niet verplicht. Wij dragen als organisator hiervoor dan ook geen enkele verantwoordelijkheid.


13 gedachten over “SURVIVE THE CASTLE RUN – Obstacle run 12/08/2018

 1. Beste

  Wat is de inschrijvingsprijs voor deze loop?
  Wordt er gestart in waves? Is dit in de namiddag of voormiddag?

  Alvast bedankt
  Femke Mertens

  • Dag Femke,

   De inschrijving is 30€. Daarmee kan je deelnemen en krijg je ook 5€ aan waarde voor drank en eten achteraf.
   We voorzien op het parcours ook bevoorrading halfweg op het parcours.
   In het inschrijvingsformulier kan je aanduiden in welke wave je wil starten (blokken van 1u). Per uur zullen we dan groepen laten starten afhankelijk van het aantal mensen dat in die wave zit en al aanwezig is.

   Groeten,

   Jenthe

  • Beste,

   Via deze link kan je je inschrijven.
   Op onze website vind je onder de tab ‘Survive the castle run’ alle informatie.

   Jenthe

 2. Beste,

  Ik heb ons gisteren nog ingeschreven en betaald voor de castle run achteraf heb ik gezien dat dit ten laatste een week op voorhand diende te gebeuren. Kunnen wij nog deelnemen?
  Ryan Bonnewijn en Enola Descamps

  • Dag Ryan,

   Geen probleem. De inschrijvingen kunnen nog altijd online gebeuren. Je krijgt nog de bevestiging van de inschrijving via mail

   Jenthe

 3. Beste, een tijd geleden heb ik mij en twee andere vriendinnen ingeschreven. Krijgen wij hier nog een bevestiging van of is naam- betalingsbevestiging voldoende. Ik heb voor mijn twee vriendinnen betaald dus hopelijk schept dit geen verwarring. Mvg. Ik heb er zin in!

  • Dag Gwenny,

   Op 17 juli kreeg je normaal je bevestiging met deelnemersnummer. IK heb ze net nog eens opnieuw gestuurd. Misschien je spam mail even checken?

   Jenthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *