Wat?

In al onze jaren hebben we als VZW heel wat kinderen trachten een hart onder de riem te steken. Wij hebben in al die tijd zowel een lach als een traan mogen ervaren. Toch was er maar 1  constante: een constante strijd tegen allerhande ziektes. Die strijd wilden we nog eens samen met jullie aangaan & hoe kan dit beter dan via een event waar we ons zowel mentaal als fysiek tegenaan moeten gooien?

Onze ‘Survive The Castle Run’ is een unieke obstakelrun over een wervelend parcours van om en bij 8 km. Het is niet bedoeld als wedstrijd, maar als een uitdaging voor jezelf en alle zieke kinderen.

Afbeeldingsresultaat voor obstacle run

Voor onze organisatie wordt het kasteeldomein Steenhout in Vollezele ter beschikking gesteld. Vandaar onze naam “Survive The Castle Run“.

foto van Steenhout NV.

Deze prachtige locatie werd onder andere recentelijk gebruikt als decor voor de serie ‘Salamander’ (één) , en was ook al te zien in de film ‘Flying Home’.

Afbeeldingsresultaat voor salamander seizoen 2  Afbeeldingsresultaat voor flying home
Wij hebben dan ook de eer om op 12 augustus de cast van Salamander te mogen verwelkomen.

Afbeeldingsresultaat voor kasteel steenhout

dreef in Steenhoutbos https://www.natuurenbos.be/steenhout

Dit domein leent zich ertoe om een fenomenaal parcours te voorzien, dat ontzettend gebruik maakt van het glooiende karakter van het Pajottenland. Hierbij zullen dan ook nog eens verschillende hindernissen moeten overwonnen worden om verder te kunnen gaan. Soms zal het zelfs nodig zijn om hulp te krijgen van medestanders om verder te kunnen geraken.
Met andere woorden: de ideale gelegenheid om in groep aan deel te nemen.
Op deze manier willen we jullie allen een geweldige uitdaging bieden, waarbij iedereen toch de mogelijkheid heeft om naar eigen kunnen de eindmeet te halen.

Als organisatie raden wij iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren wanneer het lichaam dit fysiek niet toelaat. Een goede voorbereiding wordt dan ook ten zeerste geadviseerd. Medische attesten voorleggen  is niet verplicht. Wij dragen als organisator hiervoor dan ook geen enkele verantwoordelijkheid.


7 gedachten over “Wat?

 1. Pingback: ‘Survive the Castle Run’ op uniek kasteeldomein Steenhout | VZW Mensen Helpen Mensen Pajottenland

  • Beste,

   Het kasteeldomein is een prachtige locatie met heuvels die het parcours extra uitdagend maken.
   Via deze link kan je inschrijven

  • Glenn,

   Op de website vind je onder de tab Survive the Castle run” alle info.
   Bij de rubriek inschrijvingen vind je het inschrijvingsformulier.

   Jenthe

  • Dag Jan,

   Zwemmen is niet vereist. Het is zelfs zo dat door de lange aanhoudende droogte een aantal waterobstakels verdwenen zijn. We moeten spaarzaam zijn en kunnen dus een aantal opstakels niet vullen met water.
   Schrijf je snel online in want donderdagavond sluiten we af.

   Jenthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *